- روش تهیه گلاب با دستگاه گلاب گیری
آموزش تهیه گلاب از گل محمدی
ابتدا با برداشتن کندانسور مقدار گیاه مورد نظر خود را وارد کرده و سه چهارم از دیگ را از آب پر نمایید.
قسمت بالای کنداسور (خنک کننده) را روی دیگ قرار داده و بست های اطراف آن را متصل می کنید تا واشر محفظه بر سر جای خود قرار گیرد.
شلنگ خروجی آب گرم را به دستگاه متصل کنید.
شلنگ آب سرد (در صورت نبود آب سرد، داخل محفظه کندانسور را با یخ پر کرده و شیر دوم را کمی باز بگذارید.) را به قسمت شیر پایینی متصل نمایید. در دستگاه مدل کاشان فرقی نمی کند کدام یک از سر شلنگ ها گرم و کدام یک سرد باشد.
دستگاه را بر روی شعله بگذارید. (در ابتدای این فرایند برای جوش آمدن مایع دمای شعله را بالا و با شروع چکه شدن گلاب آن را بسیار کم کنید.)
با اتمام چکه شدن گلاب این بدان معنا است که فرایند گلاب گیری تمام شده و در این قسمت باید زیر گاز را خاموش کنید.
نکاتی برای تهیه گلاب با کیفیت
- دمای شعله را در هر قسمت از مراحل چک کرده و پیش از ته آمدن دیگ آن را خاموش کنید.
- برای دستیابی به گلاب دو آتیشه مقدار گل موجود در محفظه را افزایش دهید.
- حتما به میزان 10 سانت از دیگ را خالی نگه دارید تا جریان انتقال آب به کندانسور صورت نگیرد (در مدل کاشان یا تفنگی لازم نیست).
موضوعات مرتبط:
برچسبها: ،