مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

دستگاه عرق گیریی و دستگاه گلاب گیری با لوله دو جداره با بست و واشر آب بندی با دیگ مسی و الومینیمی

  • روش تهیه گلاب با دستگاه گلاب گیری

آموزش تهیه گلاب از گل محمدی

  • ابتدا با برداشتن کندانسور مقدار گیاه مورد نظر خود را وارد کرده و سه چهارم از دیگ را از آب پر نمایید.
  • قسمت بالای کنداسور (خنک کننده) را روی دیگ قرار داده و بست های اطراف آن را متصل می کنید تا واشر محفظه بر سر جای خود قرار گیرد.
  • شلنگ خروجی آب گرم  را به دستگاه متصل کنید.
  • شلنگ آب سرد (در صورت نبود آب سرد، داخل محفظه کندانسور را با یخ پر کرده و شیر دوم را کمی باز بگذارید.) را به قسمت شیر پایینی متصل نمایید. در دستگاه مدل کاشان فرقی نمی کند کدام یک از سر شلنگ ها گرم و کدام یک سرد باشد.
  • دستگاه را بر روی شعله بگذارید. (در ابتدای این فرایند برای جوش آمدن مایع دمای شعله را بالا و با شروع چکه شدن گلاب آن را بسیار کم کنید.)
  • با اتمام چکه شدن گلاب این بدان معنا است که فرایند گلاب گیری تمام شده و در این قسمت باید زیر گاز را خاموش کنید.
  • نکاتی برای تهیه گلاب با کیفیت

    • دمای شعله را در هر قسمت از مراحل چک کرده و پیش از ته آمدن دیگ آن را خاموش کنید.
    • برای دستیابی به گلاب دو آتیشه مقدار گل موجود در محفظه را افزایش دهید.
    • حتما به میزان 10 سانت از دیگ را خالی نگه دارید تا جریان انتقال آب به کندانسور صورت نگیرد (در مدل کاشان یا تفنگی لازم نیست).


    موضوعات مرتبط:

    برچسب‌ها: ،


    تاریخ : ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۲:۳۴ | نویسنده : 123 | نظرات (0)نظرات (0)
    [ ]
    <<         >>


    .: Weblog Themes By viablog.ir:.