شکر وروغن وعسل وگلاب رامخلوط کرده روی اتش تند میگذاریم واهسته هم میزنیم
تا شکر طلایی رنگ شود سبس خلال بادام را ریخته چند جوش که زد زعفران ساییده
را که در کمی اب حل کرده ایم میریزیم سوهان عسل را نباید بسرعت بهم زد
زیرا روغن ان جدا شده سفت میشود کافیست بقدری هم بزنیم تا ته نگیرد وقتی
شکر کاملا طلایی شد گاز را خاموش کرده ازمایه با قاشق مربا خوری گلوله های
کوچکی به فاصله روی سینی که قبلا چرب کرده ایم می گذاریم روی ان را کمی
بسته چرخ کرده میباشیم مواظب باشید که رنگ ان تیره نشود
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
موضوعات مرتبط:
برچسبها: