میگو را که خوب باک کردیم ورنگ سیاه بشت ان را گرفتیم ان را با
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
دستمال حوله ای خشک کرده روی تخته اشبزی یک کیسه فریزری گذاشته
هر از گاهی سه تا چهار دانه میگورا داخل ان میگذاریم وبا گوشت کوب دانه دانه
انرا میکوبیم تا بهن شود همه را که تمام در کاسه کوچکی روغن ریخته میگذاریم
داغ شود البته نه خیلی سبس تخم مرغها را در کاسه ای شکسته نمک فلفل
بودرسیر را ریخته وبا چنگال به هم می زنیم سرانجام دم میگو را گرفته در بودر
سوخاری زده وبعد در تخم مر غ زده ودر روغن داغ شده می اندازیم طلایی رنگ
که شد در ظرفی که دستمال حوله ای بهن کردیم میگذاریم تا روغنی نشود بعدا
انها را در ظرف مو رد نظر گذاشته وبا لیمو ترش کمی جعفری تزیین کنید وبا سوس
کچاب میل کنیدنوش جان.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: