ابتدا برنج را که قبلا خیسانده ایم میجوشانیم و صاف میکنیم.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
در قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی را بصورت برش شده قرار میدهیم (جهت ته دیگ)
برنج را میریزیم و تقریبا به نصفه که ریخته شد پسته و بادام را که قبلا در شیره جوشانده ایم و سرد شده زعفران زده و لای ان میگذرایم. بقیه برنج را اضافه میکنیم. و سپس زعفران ای کرده را روی برنج میریزیم و پس از دم کشیدن در مواقع صرف در دیس میکشیم و برنج را بهم زده و داخل دیس میریزیم و بامقداری بادام و پسته تزیین میکنیم
موضوعات مرتبط:
برچسبها: