مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

طرز تهیه لوز بادام

آرد و کره و بکینگ پودر  را مخلوط کرده ورز میدهیم بطوریکه بدست نچسبد سپس روی تخته شیرینی پزی کمی آرد پاشیده و خمیر را پهن میکنیم و بقدر یک سانت این خمیر باید پهن باشد.

سپس قالب را چرب میکنیم و این خمیر را ته قالب می اندازیم و دوره های آن را میگیریم. سپس بادام پودر شده و شکر و هل را مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم و با دست کمی فشار میدهیم. قطر بادام بستگی بخودمان دارد.

باز یک خمیر دیگر را مثل قبل درست میکنیم و روی آن می اندازیم و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد میکنیم و در فر بادمای 170درجه سانتیگراد و بمدت 40 دقیقه میپزیم و روی آن باید کمی طلایی شود.

مواظب باشید نسوزد.

بعد از اینکه از فر در آوردیم شیره شکر . و کمی گلاب روی آن میریزیم . سرد که شد نوش جان میکنید.



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ،


تاریخ : ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵:۵۷ | نویسنده : 123 | نظرات (0)نظرات (0)
[ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By viablog.ir:.