آرد و کره و بکینگ پودر را مخلوط کرده ورز میدهیم بطوریکه بدست نچسبد سپس روی تخته شیرینی پزی کمی آرد پاشیده و خمیر را پهن میکنیم و بقدر یک سانت این خمیر باید پهن باشد.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
سپس قالب را چرب میکنیم و این خمیر را ته قالب می اندازیم و دوره های آن را میگیریم. سپس بادام پودر شده و شکر و هل را مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم و با دست کمی فشار میدهیم. قطر بادام بستگی بخودمان دارد.
باز یک خمیر دیگر را مثل قبل درست میکنیم و روی آن می اندازیم و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد میکنیم و در فر بادمای 170درجه سانتیگراد و بمدت 40 دقیقه میپزیم و روی آن باید کمی طلایی شود.
مواظب باشید نسوزد.
بعد از اینکه از فر در آوردیم شیره شکر . و کمی گلاب روی آن میریزیم . سرد که شد نوش جان میکنید.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: