ابتدا آلو را شسته و بامقداری آب خیس کنید. سپس پیاز را در تابه نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن مایع تفت دهید. تا به رنگ طلایی شود. سپس گوشت را که بصورت قند بزرگ در آوردیم به آن اضاف کنید تا تفت بخورد. سپس رب گوجه را اضافه کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کنید.و حدود دو لیوان آب اضافه کنید.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
وقتی همه مواد جوش آمد زیر ان را کم کرده تا بپزد. وقتی گوشت پخته شد آلو را اضافه کرده و میگذاریم تا آلو هم بپزد و جا بیفتد. سرانجام شکر و ابلیمو را قاطی کرده و با زعفران به آن اضاف میبکنیم و اگر حورشت شیرین دوست نداشتیم میتوانیم بجای شکر فقط نمک و اب لیمو اضاف کنیم و میتوانیم دو سیب زمینی متوسط را پوست کنده و بصورت قندی خرد کرده و سرخ نموده به خورشت اضافه نماییم.
نوش جان!
موضوعات مرتبط:
برچسبها: