سپس گوشت را بطور درسته دو سه جای آن را خوب سوراخ کرده ایم و داخلش را حبه سیر گذاشته ایم و کمی روغن دور گوشت مالیده و کمی هم زردچوبه در قابلمه پیازی میگذاریم. تا آن هم با پیاز تفت بخورد. وقتی که تفت خورد رب گوجه را هم ریخته با کمی زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط میکنیم / تفت که خورد دو لیوان اب جوش روی آن میریزیم /اگر با زودپز بپزیم که یک لیوان آب کافیست وگرنه همان دولیوان جوش که آمد شعله را کم کرده تا بپزد.
هراز گاهی آن را نگاه کرده و با یک چنگال داخل گوشت زده اگر پخته بود که هیچ وگرنه باز یک لیوان آب جوش میریزیم. تا خوب بپزد.
اندازه یک استکان آب داشته باشد.
حالا باید ظرف سرو غذا را آماده کرده و ژیگو را داخل آن گذاشته و یک قاشق زعفران دم کرده و دوقاشق ابلیمو روی آن بریزید و با ابی که باقیمانده روی آن را خوب تزئین کنید و سپس سیب زمینی سرخ کرده و جعفری و گوجه های خرد شده را در کنار آن بچینید.
نوش جان
موضوعات مرتبط:
برچسبها: