-گوشت راسته مغزران یا ماهیچه ای گوساله 500 گرم
- سبزی خورشی (تره - جعفری- گشنیز- کمی شنبلیله و کمی اسفناج ) 700 گرم
- لوبیا چیتی یک پیمانه
- پیاز بزرگ یک عدد
- لیمو سه عدد
- نمک و زردچوبه و فلفل و روغن به میزان لازم . واگر دوست داشته باشید کمی قره قوروت
پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم . زردچوبه هم اضافه کرده و اگر دوست داشته باشید میتوانید کمی قره قوروت اضافه کرده و یک لیتر اب جوشیده اضافه نموده بگذارید روی شعله کم بپزد.
سبزی را هم جداگانه سرخ کرده البته بطوریکه نسوزد و رنگ آن تیره تیره نشود.
پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی و لیمو و لوبیا را اضافه کرده باز میگذاریم تا خوب دست به هم دهد.
تذکر : در مورد لیمو میبتوانید ربع ساعت قبل لیمو را در اب ولرم بخیسانید و چند جای ان را سوراخ کرده و در خورش بیاندازیم.
بعضیا لیمو را پودر میکنند و این ممکن است خورشت را کمی تلخ کند.
تذکر2: بهتر است لوبیا را شب قبل خیسانده تا باعث نفخ نشود
نوش جان
موضوعات مرتبط:
برچسبها: