گوشت را با فلفل و نمک و زردچوبه و ارد سوخاری و تخم مرغ خوب ورز میدهیم به طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
رب گوجه را قاطی آن کرده باز هم ورز میدهیم. فلفل ها را میگذاریم و از ان گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک دور هر فلفل میپیچیم( مثل پیچیدن کباب کوبیده)
همه را به همین طریق میپیچیم و در تابه نچسبی کمی روغن مایع ریخته و یکی یکی این فلفل ها را در آن میگذاریم با شعله کم که یک طرف آن که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم و باید حالت خامی نداشته باشد . و کاملا اطراف آن سرخ شود.
سپس در دیس سرو چیده و با سس کچاب تزئین میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید
موضوعات مرتبط:
برچسبها: