شیر را جوشانده و شکر را قاطی نموده با شعله کم بهم میزنیم تا شکر آب شود. سعلب را اضافه کرده و وانیل را هم اضافه میکنیم - مدتی آن را بهم زده تا سفت شود. سپس میگذاریم تا سرد شود. و خامه فریز شده را به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخلش میریزیم و آن را در ظرف سرو ریخته و در فریزیر میگذاریم و هر از گاهی تقریبا هر ربع ساعت یک بار با قاشق آن را بهم زده مجددا داخل فریزیر میگذاریم.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
چند بار که این مرحله را انجام دادیم از فریزر بیرون اورده و بهر طریق که دوس داشته باشیم ان را تزئیین میکنیم و با مغز پسته رویش به صورت باران در می اوریم. نوش جان
اگر مایل به مصرف کاکائو یودید میتوانید نصف از ان را با یک قاشق سوپخوری به شیر و شکر قاطی کنید
موضوعات مرتبط:
برچسبها: