پیاز را نگینی خورد کرده و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آنهم تفت میدهیم. نمک و زردچوبه و گرد سیر را زده و با تقریبا نصف پارچ آب میریزیم و میگذاریم بجوشد . بعد زیرش را کم کرده تا گوشت بپزد. کرفس را بعد از شستن و تمیز کردن سبزیهای زرد ان را جدا کرده و خود کرفس را باندازه دو بند انگشت برش میزنیم.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
برگهای کرفس را هم ریز خرد کرده و با جعفری و نعنا که انهم قبلا شسته و خرد کرده ایم در تابه دیگر تفت داده و یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و وقتی که گوشت پخته شد در آن ریخته و تقریبا 20 دقیقه همراه با گوشت میپزیم و در آخر ابغوره را اضافه کرده و فلفل سیاه هم غذا را خوشمزه تر میکند. نوش جان
موضوعات مرتبط:
برچسبها: