کمی که اب ان تموم شد و به خورد مواد رفت از روی گاز برمیداریم البته نباید موادمان دیگر اب داشته باشد.
برای تهیه سس سفید یک قاشق غذا خوری ارد یک لیوان شیر صدگرم کره . ابتدا ارد را روی گاز گذاشته با شعله کم کمی تفت میدهیم و سپس کره را اضافه کرده که باز هم تفت بخورد و شیر را کم کم اضافه میکنیم. بهمین نسبت میتوانیم سس را زیاد و کم کنیم.
اب را گذاشته وقتی که جوش امد کمی روغن و کمی نمک اضافه میکنیم و سپس ورقه های لازانیا را در اب جوش اضافه میکنیم میگذاریم تا باندازه ای که بفهمیم نرم شده. سپس ان را ابکش کرده و ورقه ها ر روی یک پارچه تمیز میچینیم. سپس در ظرف پیرکس کمی با کره چرب کرده و ورقه ها را ته ظرف میچینیم و از ان مواد روی ورقه ها میریزیم . پنیر را اضافه میکنیم و دو سه قاشق سس سفید روی ان ریخته و سپس ورقه ها را مجددا روی ان میچینیم و این کار را تا اخرین ورقه ادمه میدهیم و اخرین مرحله باید سس سفید روی آن باشد. و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میگذاریبم تا طلایی شود.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: