مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

مرکز قیمت دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری ، دستگاه تقطیر و خرید و فروش این دستگاه ها

طرز تهیه بریانی اصفهان

پیاز را نگینی خورد کرده با دوقاشق روغن تفت میدهیم. گوشت را هم اضافه کرده آن را هم تفت میدهیم. زردچوبه نمک و فلفل و دارچین هم اضافه کرده میگذاریم ارام بپزد. بطوریکه یک استکان اب باقی بماند. بعدا ما احتیاج به یک یا چند کفگیرک داریم که با ان این غذا را درست میکنند. بعد که گوشت اماده شد آب آن را گرفته و گوشت را بصورت کتلت ورز میدهیم. و باندازه یگ نارنگی از گوشت را برداشته ته یکی از کفگیرک ها پهن میکنیم بهمین ترتیب هرچندتایی که کفگیرک داشته باشیم پهن کرده و روی شعله گاز یا منقل که با زغال اماده شده است حرارت میدهیم و این گوشت خودرا میگیرد و در هر بشقاب یک تیکه نان قرار داده و هر گفگیرگ را روی نانی که در بشقاب گذاشته ایم برمیگردانیم و اگر با جگر سفید میخواهیم درست کنیم همینطور مثل گوشت چرخ کرده ان را اماده کرده و بدون آب باشد و کنار آن گوشت که روی نان گذاشته ایم بطور تزئینی بماند و روی انها را مجدادا مقداری دارچین میپاشیم.تذکر: وقتی که گوشت را روی کفگیرک گذاشتیم و روی کباب پز یا منقل بردیم تا اماده شود از آن اب گوشتی که قبلا نگه داشتیم روی هرکدام میریزیم تا بخورد گوشت رود و خوشمزه تر شود



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ،


تاریخ : ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۶:۲۰ | نویسنده : 123 | نظرات (0)نظرات (0)
[ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By viablog.ir:.