مواد لازم شکر ساییده 350 گرم مغز250 گرم پودر نارگیل500 گرم
موضوعات مرتبط:
برچسبها:،
گلاب بمیزان لازم
پودر نارگیل وپودر شکر را باهم مخلوط کرده وگلاب را کم کم قاطی
کرده نباید مایه شل شودسپس خوب که قاطی شد روی یک تخته
نایلون فریزری گذاشته خمیر را لای نایلون باز کرده خوب پهنش میکنیم
تاصاف وحالت قشنگی داشته باشد البته ته ظرفی که می خواهید
سرو کنید قدری پودر نارگیل ریخته خمیر راگذاشته نایلون هم بگذارید
وبادست خوب وتمیز پهنش کنیدبعدا نایلون را بر داشته وکاردتیزی راه راه
بریده وبعدبصورت لوزی بریده وروی هرکدام مغز پسته سبز بگذارید
می توانید تکه های کوچک از این خمیر بر دارید وبه شکل توت یا گلابی
یاسیب درست کرده مثلا سرتوت را در شکر بگردانید وکمی هم آب توت
فرنگی بزنید وته توت را هم یک دانه خلال پسته فروکنید قبل از بریدن
باید بگذارید خودش را بگیرد
موضوعات مرتبط:
برچسبها: