پیاز دوعدد متوسط خرد کرده نمک فلفل سیاه زرد چوبه دارچین زعفران دم کرده به
میزان لازم پیاز داغ کاراملی دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه در یک قابلمه نچسب پیاز خرد کرده را ریخته بامقداری روغن مایع تفت
میدهیم طلایی که شدهویج را ریخته ان هم تفت میدهیم کمی اب جوش ریخته تا
هویجها پخته شود وکمی اب داشته باشد برنج راکه دوساعت قبل خیس کرده ایم
باکمی نمک واب می جوشانیم وته قابلمه راکمی روغن ریخته مقداری کنجد می پاشیم
ودم میدهیم در انتها گوشترا با پیاز کاراملی وزرد چوبه نمک وفلفل وکمی ارد نخود چی
خوب ورز میدهیم گلوله های کوچکی درست وسرخشان میکنیم وبعد روی برنجهای دم
داده شد باقاطی هویجهای پخته شده با اب کمی که داشت روی برنج ریخته زعفران وروغن
می ریزیم بخار برنج که در امد انرادم میکنیم شعله را کم کرده تا ته دیگ ان نسوزد بعد موقع
سرو گوشتهارا از روی برنج برداشته درظرف مورد نظر کشیده مواد به طور منظم روی ان می دهیم
میتوانید باته دیگش وکمی هویج تزیینش کنید نوش جان
موضوعات مرتبط:
برچسبها: