گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم
تخم مرغ 2عدد
هویج پخته شده 2عدد
جعفری خورد شده یک فنجان
آرد سوخاری دو قاشق سوپخوری
سیر رنده شده دو حبه
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
پودر سوخاری دو قاشق سوپخوری
===================
طرز تهیه:
گوشت را با نمک و فلفل و زردچوبه هم میزنیم و با دوقاشق سوپخوری ارد سوخاری مخلوط میکنیم. سپس روی یک سطح صاف تقریبا مستطیلی پهن میکنیم گوشت را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی آن سطح پهن میکنیم. و هویج را رنده کرده روی آن میپاشیم. جعفری خرد شده را هم روی آن میپاشیم. تخم مرغها باید آب پز سفت شوند و انها را هم روی جعفریها و هویجها رنده میکنیم. سپس سیر را بطور مساوی روی آنها رنده میکنیم. بعد دستمان را کمی چرب کرده و گوشت را لوله میکنیم که مواد درست جای خود باشند و گوشت ترک نخورد. در قابلمه کمی روغن مایع ریخته و گوشت را توی آن گذاشته و باید اجازه دهید تا یک طرف سرخ شود و آن را مرتب گردانده تا همه جای ان سرخ شود. سپس یک استکان اب جوش و دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و رب گوجه باهم مخلوط کرده و روی گوشت میریزیم (بعنوان سس) تا با حرارت ملایم پخته شود و حالت سس بگیرد.وقتی که پخته شد به اهستگی ان را از قابلمه برداشته و در ظرف سرو گذاشته و سس مانده را روی ان بریزید. نوش جان
از اونجاییکه اکثر اشپزها هنگام درست کردن رولت معمولا تخم مرغ یا هویج را بصورت درسته و کامل در رولت جای میدهند ممکن است بعضی افراد به این صورت دوست نداشته باشند. بهمین خاطر درست کردن رولت را به روش بالا به همه پیشنهاد میدهم چون بسیار لذیذ میشود
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
مخلوط کرده با گلاب وپودر قند خوب مالش میدهیم
باید خمیرمان بشکل توت باشد سپس ته هر کدام
یک خلال پسته میزنیم وتوی شکر درشت می غلطانیم
ودر ظرف مخصوص سرو می چینیم
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
کرده خوب بزنید سپس کاکایو را مخلوط کرده باز هم بزنید
بعد پودر کیک که یک قاشق چایخوری بود با ارد مخلوط کرده
کم کم به مایه اضافه کنید سپس کم کم اب جوش وروغن مایه
را اضافه کنیید ته قابلمه را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید و
مایه را بریزید ویک تکان کوچولو بدهید ودر فری که از قبل روشن
کرده اید به مدت چهل وپنج دقیفه روی 170 درجه سانتی گراد
بپزید یک سوزن داخل کیک کرده اگر نچسبید پخته است از فر بیرون
اورده بگذارید سرد شود
حالا برای رویه کیک پودر نسکافه یک قاشق سوپخوری نصف قاشق
چایخوری وانیل یک پیمانه شیر 3عدد زرده تخم مرغ دو قاشق سوپخوری
پودر کاکایو یک قاشق سوپخوری ارد ذرت شکر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ شکر ووانیل را مخلوط کرده میزنیم تاکا ملا سفت شود
ارد را در ظرفی ریخته ونیمی ازشیر را بتدریج داخل ارد می ریزیم وهم میزنیم
تاارد وشیر حل شود پودر کاکایو ونسکافه را در باقی شیر میریزیم ومواد را
باهم مخلوط کرده وظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم وهممی زنیم تاجوش اید
وغلیظ شودحا لا زرده تخم مرغ زده شده را داخل مایه میریزیم تاکاملا غلیظ شود
مایه را از روی حرارت بر داشته وکیکمان راکاملا با این مایه پوشش میدهیم وروی
کیک را با خامه زده شده تزیین میکنیم وسرو میکنیم
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
رب گوجه نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه مینماییم.
سپس قابلمه ای را روی گاز گذاشته و اب را داخل ان ریخته تا بجوش اید. کمی روغن در اب میریزیم تا بهم نچسبند. کمی هم نمک میریزیم.
نودل ها را اضافه کرده و باید خوب نرم شوند. سپس آبکش کرده و داخل مواد میریزیم. کمی هم زده در ظرف مورد نظر سرو میکنیم
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
سپس گوشت را بطور درسته دو سه جای آن را خوب سوراخ کرده ایم و داخلش را حبه سیر گذاشته ایم و کمی روغن دور گوشت مالیده و کمی هم زردچوبه در قابلمه پیازی میگذاریم. تا آن هم با پیاز تفت بخورد. وقتی که تفت خورد رب گوجه را هم ریخته با کمی زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط میکنیم / تفت که خورد دو لیوان اب جوش روی آن میریزیم /اگر با زودپز بپزیم که یک لیوان آب کافیست وگرنه همان دولیوان جوش که آمد شعله را کم کرده تا بپزد.
هراز گاهی آن را نگاه کرده و با یک چنگال داخل گوشت زده اگر پخته بود که هیچ وگرنه باز یک لیوان آب جوش میریزیم. تا خوب بپزد.
اندازه یک استکان آب داشته باشد.
حالا باید ظرف سرو غذا را آماده کرده و ژیگو را داخل آن گذاشته و یک قاشق زعفران دم کرده و دوقاشق ابلیمو روی آن بریزید و با ابی که باقیمانده روی آن را خوب تزئین کنید و سپس سیب زمینی سرخ کرده و جعفری و گوجه های خرد شده را در کنار آن بچینید.
نوش جان
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
تفت میدهیم تا کمی طلایی شود سبزیها را که
خوب شسته وخرد کرده ایم اضافه میکنیم وبه هم
میزنیم تاسرخ شود اگر روغن کم بود مقداری اضافه
می کنیم سرخ که شدنمک وزرد چوبه وفلفل وسیر
را که رنده کرده ایم اضافه میکنیم بهم زده تا تفت
بخورد حدود دو لیوان اب ریخته جوش که امد زیرش را
کم میکنیم تا سبزیها خوب بپزد سپس ماهی هارا که
خوب شسته وبه دلخواه خرد کرده اید باکمی فلفل سیاه
مزه دارش کرده ودر ماهی تابه ای که کمی روغن ریخته ایم
وداغ شد در بشقابی کمی ارد وزرد چوبه ریخته وبهم زده و
ماهی هارا در ارد وزرد چوبه غلطانده در روغن شرح داده شده
سرخ می کنیم البته نه زیاد سرخ کمی طلایی شود سرانجام 20
دقیقه به کشیدن ماهیها را در سبزی پخته شده می ریزیم وتمر
هندی را که قبلا بایک لیوان اب گرم خیسانده بودیم خوب به هم
زده وروی ماهیها میریزیم چند جوش که خورد اماده است
اگر دلتان خواست می توانید موقعیکه پیاز را سرخ میکنید ماهیها
راهم تفت دهید وبعدا برشان دارید تا زیاد له نشود
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
سپس ارد را میریزیم وبه هم میزنیم وانیل وپودر کیک وجوش شیرین
را در شیر حل کرده وان را داخل مایه میریزیم در اخر کار روغن را اضافه
می کنیم وپس از کمی هم زدن در قالبهای کوچک که کمی چرب کرده ایم
میریزیم قالبها را در سینی فر میچینیم وبا۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت۴۷
دقیقه می پزیم باید طلایی شود سرد که شد از قالب جدا کرده ودر قا لبهای
کاغزی دانه دانه میگذاریم ودر ظرف مورد نظر گذاشته نوش جان کنید
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
طوری که قوام اید وابش کم شود سپس از روی گاز برداشته
و با قاشق خوب بزنید بطوریکه سفید شود سرانجام سفیده
تخم مرغ را زده وبه شکر زده شده اضافه کنید بعد گلاب را
هم بزنید و پودر نارگیل را قاطی انها نمایید تا مثل خمیر شلی شود در یک سینی کمی چرب کنید وان خمیر را در سینی
پهن کنید و روی ان باز کمی نارگیل بریزید و خوب که دست به هم داد نازکی ان بستگی به سلیقه خودتان دارد بعد با کارد
تیزی بصورت لوز لوز برش دهید ودرظرفی بصورت مرتب بچینید
تا بالا بیاید وروی چیدمان اخر روی هر کدام هل دانه ای بگذارید
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
وقتی همه مواد جوش آمد زیر ان را کم کرده تا بپزد. وقتی گوشت پخته شد آلو را اضافه کرده و میگذاریم تا آلو هم بپزد و جا بیفتد. سرانجام شکر و ابلیمو را قاطی کرده و با زعفران به آن اضاف میبکنیم و اگر حورشت شیرین دوست نداشتیم میتوانیم بجای شکر فقط نمک و اب لیمو اضاف کنیم و میتوانیم دو سیب زمینی متوسط را پوست کنده و بصورت قندی خرد کرده و سرخ نموده به خورشت اضافه نماییم.
نوش جان!
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
سپس قالب را چرب میکنیم و این خمیر را ته قالب می اندازیم و دوره های آن را میگیریم. سپس بادام پودر شده و شکر و هل را مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم و با دست کمی فشار میدهیم. قطر بادام بستگی بخودمان دارد.
باز یک خمیر دیگر را مثل قبل درست میکنیم و روی آن می اندازیم و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد میکنیم و در فر بادمای 170درجه سانتیگراد و بمدت 40 دقیقه میپزیم و روی آن باید کمی طلایی شود.
مواظب باشید نسوزد.
بعد از اینکه از فر در آوردیم شیره شکر . و کمی گلاب روی آن میریزیم . سرد که شد نوش جان میکنید.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: